2 месеца след трагедията с Колцов: Сабаленка се целува с бразилски милионер на кръг от Формула 1 (видео)

от в 11:57 на 20.05.2024
Калоян Соколов

Арина Сабаленка очевидно има нов мъж в живота си. Световната номер две беше съпровождана от Георгиос Франгулис през цялата седмица на турнира в Рим, а тя специално му благодари след загубения финал и изпрати въздушна целувка към него, след което двамата бяха забелязани да вечерят в ресторант по-късно същата вечер. Всички съмнения пък отпаднаха през вчерашния ден, в който Франгулис и Сабаленка се появиха на състезанието на пистата "Имола" от поредния кръг във "Формула 1", което беше спечелено драматично от Макс Верстапен с по-малко от секунда пред Ландо Норис.

Сабаленка и нейният любим бяха специални гости на отбора на "Хаас" , за който в момента се състезават Нико Хюлкенберг и Кевин Магнусен, а това се дължи на връзките на Франгулис в автомобилния спорт, защото той самият се състезава на по-ниско ниво. Основният бизнес на Георгиос обаче е комапнията " Oakberry", която е оценена на над 200 милиона долара и вече разполага с над 700 магазина в 40 различни държави.

Kомпанията разчита най-вече на извличането на плода от дървото акай, а именно акай бери, предлагайки различни лакомства и смутита с него като главна съставка. Акай бери се смята за един от суперплодовете заради уникалната комбинация от мощни антиоксиданти и незаменими омега мастни киселини, без захар, което е изключително рядко за плодовете. Освен това съдържат огромно количество антиоксиданти.

Интересното е, че бразилският бизнесмен все още е женен и неговата съпруга твърди, че вече е подала документите за развод, разкривайки как аферата между Сабаленка и Франгулис започва от турнира в Индиън Уелс. Интересното е, че Георгиос е на 35 години и е с 9 години по-голям от тенисистката, чийто предишен приятел Константин Колцов пък беше с 15 години по-възрастен от нея.

Приликите не спират дотук, тъй като вече покойният Колцов също се разведе с жена си заради Сабаленка, а тук се повдига темата дали именно шампионката от Аустрелиън Оупън е била причината за неговото предполагаемо самоубийство в Маями, тъй като събитията (18 март) се случват малко след предполагаемото начало на романса между Сабаленка и бразилския мултимилионер, а самата състезателка дори не се отказа от участие на турнира в Маями, въпреки че беше заедно с Колцов през последните 3 години от живота си.

Новата звездна двойки пък изобщо не криеше любовта си по време на "Гран при на Емилия-Романия" и камерите неколкократно ги уловиха как се целуват, така че вероятно южноамериканецът ще придружава световната номер две на Ролан Гарос, както и на много други от предстоящите турнири.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
2 месеца след трагедията с Колцов: Сабаленка се целува с бразилски милионер на кръг от Формула 1 (видео) Калоян Соколов
Теми:  
wta | Арина Сабаленка | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook