Алекс де Минор се справи с Гофен и е първият финалист в Анталия

от в 11:36 на 12.01.2021
Диана Андреева

Алекс де Минор е първият финалист в Анталия! Австралиецът се представя изключително убедително в хода на седмицата и утре ще спори за титлата в турския град. Днес, макар и трудно, младият тенисист се справи с Давид Гофен за малко под два часа на корта - 6:4 3:6 6:2.

За пореден ден Алекс показа страхотна игра - агресивен в разиграванията  и убедителен на сервис, той както винаги се придвижваше перфектно по корта и това му позволи въпреки моментния спад във втория сет, да триумфира в срещата. 

Трикратният шмапион на ATP ще се бори за нов трофей през утрешния ден, а негов противник ще бъде победителят от мача между Александър Бублик и 72-ия в света Жереми Шарди.

Гофен от своя страна също показа добра игра, но ниската успеваемост на начален го принуди да бъде много пасивен. Често белгиецът не издържаше не интензитета на разиграванията, което водеше до грешки и по този начин той остана на крачка от финалния двубой.

По-рано в надпреварата Алекс де Минор победи не друг, а именно младият ни тенисист Адриан Андреев. Ади, който се представи страхотно на Antalya Open, записвайки три последователни победи, днес ще започне своето участие на друг турнир в южната ни съседка от сериите ITF M15. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс де Минор се справи с Гофен и е първият финалист в Анталия Диана Андреева
Теми:  
алекс де минор | анталия | давид гофен

Коментари





Следвайте ни в Facebook