Алиасим се справи със Сандгрен на старта в Акапулко; Иснър се завърна с успех

от в 09:51 на 16.03.2021
Диана Андреева

Тенис Сандгрен отстъпи на младия канадец Феликс-Оже Алиасим на старта в Акапулко. Тенисистът от Тенеси се бори до последно, но след малко повече от 90 минути игра предаде срещата - 6:3 7:6(8) в полза на Алиасим. Следващият опонент, срещу когото ще се изправи Феликс е друг представител на младото поколение, а именно участващия с уайлд кард в турнира Себастиан Корда. 

Независимо от загубата, Сандгрен демонстрира много убедителна игра. Американецът не бе никак успешен в Австралия в началота на сезона, като до момента той има едва една побена през 2021 на сингъл, но днешното му ппредставяне обнадежди феновете му, че най-доброто тепърва предстои. 

Алиасим успя да открие своя ритъм още в началото на мача и възползвайки се от всяка една възможност, с която разполага, за да атакува, канадецът реализира решващ пробив в осмия гейм и спечели първата част. Макар че бе доста по-оспорван, вторият сет отново отиде на сметката на Феликс и по този начин той сложи край на срещата. 

В друг мач от деня Джон Иснър надделя над италианеца Салваторе Карусо с 6:4 6:3. Категоричен Иснър, който взе решение да пропусне тазгодишното издание на Australian Open и останалите турнири в страната, изигра първи официален двубой от януари насам, но убедителната му игра от дъното на корта, в комбинация със страхотен начален удар, му позволиха без особени затруднения да се поздрави с успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алиасим се справи със Сандгрен на старта в Акапулко; Иснър се завърна с успех Диана Андреева
Теми:  
тенис сандгрен | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook