Алкарас: Усещам огромна подкрепа от зрителите, без тях нямаше да бъда на 1/2-финал

от в 16:08 на 01.04.2022
Диана Андреева

Тази сутрин Карлос Алкарас се превърна в най-младия състезател, който последователно достига до полуфиналната фаза както на турнира в Индиън Уелс, така и на този в Маями. Със своето поредното постижение, тийнейджърът отново измести членовете на Голямата тройка от престижна класация, което обаче не е изненада за никого, защото той показва сериозен прогрес в играта си през 2022-ра, а резултатите му на корта сами говорят за себе си. 

Днес Алкарас се справи със съпротивата на друг млад талант в Тура - Миомир Кецманович. Трисетов успех класира испанеца напред в Miami Open, а в последовалото си интервю соченият за фаворит за титлата във Флорида коментира следното: 

"Миомир се представи отлично във всеки един от миналите си мачове и днес играта му не отстъпваше. Още преди началото на срещата бях подготвен за подобна битка, а двубоят ни безспорно оправда очакванията ми. Той беше по-близо до победата в третия сет, но успях да наваксам пасива и се радвам, че отново имам възможност да съм на полуфинал. 

Чувствам се сякаш участвам на турнир в родината ми - Испания. Не мога да опиша колко много ме зарежда атмосферата, която се създава от феновете по трибуните. Без тази подкрепа нямаше да успея да се класирам сред последните четирима" - сподели Алкарас.

Източник: ATP


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алкарас: Усещам огромна подкрепа от зрителите, без тях нямаше да бъда на 1/2-финал Диана Андреева
Теми:  
atp | карлос алкарас | мастърс маями | маями | миомир кецманович | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook