Андреев не оказа съпротива на втория поставен и напусна Чаланджъра в Позобланко

от в 19:34 на 21.07.2021
Калоян Соколов

Адриан Андреев не загуби нито гейм в откриващия си двубой на Чаланджъра в испанския град Позобланко, но днес самият той трябваше да допусне тежко поражение и напусна надпреварата във втория кръг, след като отстъпи с 3:6 0:6 на опитния Грегоар Барер. Ади се държеше достойно в откриващите минути на срещата, но разликата от близо 200 места в световната ранглиста определено си пролича от един момент насетне и французинът продължи с лекота към фазата на четвъртфиналите.

Младата ни надежда показваше отлично ниво на тенис в самото начало, като пръв имаше точка за пробив, само че вторият поставен я отрази с мощен начален удар. Родният ни представител все пак запази присъствие на духа и поведе с 3:2 гейма, ала впоследствие Барер доминираше изцяло на корта и се поздрави с успеха в първия сет.

Втората част стартира оптимистично за Андреев, който поведе с 40:0 на собствено подаване, но допусна огромен спад в представянето си и в крайна сметка допусна брейк, а това до голяма степен уби интригата в сблъсъка и фаворитът скоро ликуваше с победата.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев не оказа съпротива на втория поставен и напусна Чаланджъра в Позобланко Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook