Андреев с нова победа на Ролан Гарос

от в 16:48 на 03.06.2019
В
Адриан Андреев изигра втори силен мач и елиминара американеца Дали Бланч след 6:3 6:3, за да си осигури място на 1/8-нафиналите на юношеския Ролан Гарос.



В първата част Адриан започна концентрирано и проби рано благодарение на силната си игра от дъното на корта, а отново бекхендът му беше на доста високо ниво. За съжаление обаче съперникът му вдигна оборотите и реализира няколко хубави печеливши удара, а спомогнат и от мрежата, в крайна сметка навакса ранния си брейк пасив. Нов пробив за Адриан обаче дойде в полза на нашето момче, защото видимо това му даде самочувствие и сервирайки добре до края на сета, въпреки трудностите в 7-мия гейм, Ади не позволи повече изненади, а по този начин и затоври частта с 6:3.

Във втората част Андреев отново започна по-концентрирано и благодарение на непредизвикани грешките на Бланч успя да пробие. Впоследствие Андреев, спомогнат и от ас, успя да затвърди аванса си, а в крайна сметка бидейки много по-фокусиран, както и след многото грешки на съперника си, Ади се добра до преднина от 4:3 и пробив. Последваха само два гейма до края на срещата, а Андреев, давайки едва една точка в тях, показа за пореден път класата си и в крайна сметка се поздрави с успеха днес.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев с нова победа на Ролан Гарос В

Коментари





Следвайте ни в Facebook