Андреев срещу втората ракета на Казахстан на ATP 250 турнира в Ещорил (жребий и програма)

от в 06:01 на 01.04.2023
Калоян Соколов

Адриан Андреев ще открие участието си в пресявките на ATP 250 надпреварата на червени кортове в Ещорил с мач срещу Тимофей Скатов. Това до някаква степен ще бъде и официална репетиция за предстоящото през месец септември, когато България ще посрещне Казахстан в двубой от Световна Група I за Купа "Дейвис", макар че Ади не е играл в това състезание през последните две години.

Скатов се намира под номер 155 в световната ранглиста и през този сезон вече достигна до финала на Чаланджъра в чилийския град Консепсион, а освен това записа победа над миналогодишния четвъртфиналист на Уимбълдън - Кристиан Гарин. Добрите новини за родния ни представител са свързани с обстоятелството, че той е побеждавал казахстанеца в единствената им досегашна среща, която се проведе на клея във Валенсия през 2022-ра.

Двубоят между Андреев и казахстанецът е поставен под номер три в програмата на корт Cascais и ще започне не преди 16:30 часа българско време. Ако българинът съумее да надиграе съпротивата на петия поставен, то за влизане ще срещне някой измежду ветерана Педро Соуса (световен номер 467) и бившия 1/2-финалист на Sofia Open - Йозеф Ковалик (световен номер 153).

Жребий за квалификациите в Ещорил:

Програмата на корт Cascais за неделния ден в Ещорил (започват не преди 14:00 часа)

1. Себастиан Офнер - Робин Хаасе

2. Мате Валкуш - Далибор Свърчина 

3. Адриан Андреев - Тимофей Скатов (не преди 16:30 часа)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Андреев срещу втората ракета на Казахстан на ATP 250 турнира в Ещорил (жребий и програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан андреев | бгтенис | жребий | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook