АО стартираха отброяването до старта на турнира с... Григор Димитров

от в 17:28 на 26.01.2021
Анисия Стоева

По-малко от две седмици остават до старта на първия турнир от Шлема за годината. Макар и безбройните въпросителни, които бяха надвиснали над отговорните лица, властите, играчите и екипите им, изключително престижната надпревара в Мелбърн се очаква да стартира след 13 дни- на 08.02.

Организаторите на Australian Open са се погрижили да не скучаем и решиха да стартират отброяването до старта на турнира, не с когото и да е, а с нашия Григор Димитров. По случай 13-те оставащи дни, поддържащите Instagram профила на АО публикуваха едно разиграване от 13 удара от двубоя на най-добрия ни тенисист срещу Рафаел Надал през 2017г., завършващо с форхенд уинър по диагонала от ракетата на българина след неуспешен опит за прехвърлящ удар от страна на испанеца.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Australian Open (@australianopen)

Григор Димитров ще стартира сезон 2021 с участие в дебютното издание на надпреварата от категория 250 Мелбърн 2. Българинът е поставен под номер 2, като единственият тенисист, класиран по-напред в ранкинга, е швейцарецът Стан Вавринка. В новосъздадения турнир ще вземат участие още Борна Чорич, Феликс Оже-Алиасим.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
АО стартираха отброяването до старта на турнира с... Григор Димитров Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook