Барти не даде нито гейм на Ковинич и продължава напред

от в 11:41 на 09.02.2021
Диана Андреева

Ашли Барти стартира Australian Open по възможно най-добрия начин. Подкрепяна от своите сънародници по трибуните австралийската тенисистка се справи с Данка Ковинич без да загубш нито един гейм за целия мач - 6:0 6:0.

По време на срещата Барти демонстрира страхотен тенис. Безгрешна на мрежата, Ашли не се поддаваше на напрежетието и реализира шест от общо осемте си възможности за пробив. Първият серивс на водачката на женската ранглиста също й бе от полза, като всичко това в комбинация с доста агресивнш завършващи удари се оказа напълно достатъчно на австралийката да затвори мача в своя полза.

Ковинич от своя страна нямаше никаква възможност да се изяви в днешния двубой. Безгрешната игра на Барти не остави никакви шансове но тенисисткота от Черна гора, която спечели едва 10 от общо 60-те точки в мача и след едва 44 минути прекарани на корта бе сложен край на нейното участие в тазгодишното издание на събитието. 

Следващата опонентка на Барти ще бъде победителката от мача между Дария Гаврилова и Сара Сорибес Тормо, но преди това световната номер едно при дамите ще излезе за своя мач на двойки, където заедно с Дженифър Брейди ще се изправят срещу Аби Майерс и Ивана Попович.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти не даде нито гейм на Ковинич и продължава напред Диана Андреева
Теми:  
australian open | ашли барти | данка ковинич

Коментари





Следвайте ни в Facebook