Барти за предсезонната подготовка: Ще мразя живота си през следващите седмици

от в 09:32 на 24.11.2021
Диана Андреева

За професионалните тенис състезатели почивката в натоварения им график е повече от кратка. Щом един сезон приключи, едва седмици по-късно те започват усилени тренировки, за да се подготвят максимално добре за предстоящата година. 

Световната номер едно при дамите Ашли Барти взе решение да прекрати по-рано сезона си и да пропусне заключителният турнири от календара, с цел да разполага с повече време да си отпочине след изомерителните 11 месеца игра. В интервю австралийката сподели за плановете си за в бъдеще и коментира сезон 2021, а ето какво точно сподели тя:

„Да завърша годината като №1 е огромен повод за гордост, особено след толкова натоварена и необичайна година. Прекарах толкова време на път, но важното е, че постигнах страхотни успехи. Сега разполагам с достатъчно поводи, които да отпразнувам

За мен сега болката започва отначало. Починах си качествено и се чувствам освежена. Предсезонната подготовка никога не е лесна и съм сигурна, че ще мразя живота си през следващите няколко седмици. В същото време обаче ми допана това, че именно в този период състезателните ми инстинкти започват да се завръщат и искам да се справям все по-успешно. Знам, че ще съм в отлична форма за Australian Open и наистина нямам търпение австралийското лято да започне“ – ззавърши Барти.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти за предсезонната подготовка: Ще мразя живота си през следващите седмици Диана Андреева
Теми:  
australian open | wta | Австралия | ашли барти | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook