Барти започна с победа над Шарапова участието си в Синсинати

от в 22:01 на 14.08.2019
В


Ашли Барти показа стабилна игра и след 6:4 6:1 надделя над Мария Шарапова, спирайки рускинята за втори път през сезона и записвайки 40-тия си успех за 2019 година.

Двете изиграха изключително равностойна откриваща част, а след силните първи минути на сблъсъка, където рускинята поведе с пробив, озаптявайки играта и от дъното максимално и карайки я да греши, австралийката съумя да се завърна за 3:3.



Впоследствие последваха три гейма без пробиви, докато Барти отново успявайки да контролира началния удар на Шарапова не изненада рускинята добирайки се до сетбол при 5:4, а на него Мария пращайки топката в аут от форхенд сдаде откриващия сет.

През втората част Шарапова този път стартора по-слабо и Барти на свой ред успя да пробие рано-рано след добър печеливш, а само добре изградените атаки на австралийката я спасиха да не получи рибрейк и да може да поведе с 3:0 в изключително дълъг и равностоен гейм.

https://twitter.com/WTA/status/1161705608577294336?s=20

Впоследствие Мария измъкна свое трудно подаване, за да открие своята сметка в сета, ала впоследствие изцяло поради свои грешки и неточности от дъното допусна да бъде пробота, позволявайки на Ашли макар и трудно на свой сервис впоследствие да затвори сета, с което и мача.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Барти започна с победа над Шарапова участието си в Синсинати В

Коментари





Следвайте ни в Facebook