Бекер: Близките на Джокович се държат неуместно; публиката ще го освирква

от в 04:06 на 13.01.2022
Калоян Соколов

Борис Бекер е един от най-близките хора в света на тениса до Новак Джокович и дори имаше възможност да бъде наставник на сърбина, като съвместната им работа донесе цели шест титли от Големия шлен на Ноле. Бившият номер едно пък е един от хората, които защитават балканеца най-самоотвержно през последните дни и показва колко силно желание има да види Джокера в игра на предстоящия Аустрелиън Оупън.

Германецът е категоричен, че ваксинирането би трябвало да бъде право на личен избор и застава зад Новак в борбата му срещу австралийските власти. Той същевременно признава, че семейството на тенисиста не се е държало никак удачно през последните дни и е допринесло за насочването на обществения гняв към Джокович, настровайки множество хора срещу първата ракета на света.

"Сигурен съм, че Новак ще бъде освиркван бурно по време на своите евентуални двубои от Откритото първенство на Австралия. Това обаче няма да го събори по никакъв начин психически, защото става дума за момче от улицата, което е свикнало да преодолява всякакъв вид трудности. Истината е, че хората обикнаха Джокович след финала на US Open, само че австралийските привърженици вероятно ще се отнесат жестоко към него. За Ноле е важно да спечели първите си няколко мача, а впоследствие всичко би трябвало да му се получава по-лесно.

Не мога и да замълча за неуместното поведение от страна на семейството на Новак. Те са емоционални хора, ала баща му го сравни с едни от най-големите герои в историята на човечеството и вероятно ще съжалява за думите си на по-късен етап. Близките му преекспонираха нещата и често прекрачваха границите на добрия тон чрез официалните си изявления" - завършва Бекер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекер: Близките на Джокович се държат неуместно; публиката ще го освирква Калоян Соколов
Теми:  
atp | борис бекер | интервюта | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook