Бекер: Време е Джокович да осъзнае, че трябва да се ваксинира

от в 10:53 на 16.01.2022
Диана Андреева

Макар и решението на австралийските власти да бе напълно очаквано, все пак светът на тениса е шокиран и същевременно разочарован от факта, че Новак Джокович пропуска Australian Open 2022. Сърбинът не получи нужната виза за влизане в страната и по тази причина няма да бъде допуснат до участие в първия за годината турнир от Големия шлем, като ще бъде отпратен обратно в дома си.

Тепърва предстои решението да бъде коментирано от известни личности и бивши представители на елита в тениса, но Борис Бекер бе сред първите, засегнали темата. Германецът наскоро подкрепи своя бивш подопечен Новак, а днес изказването му бе в подобен тон, като ето какво точно сподели той:

"Бях поканен на сватбата на Новак. Бих казал, че като цяло съм в добри отношения с него. Това обаче не означава, че съм съгласен с всичко, което Джокович казва и върши. Той ме уважава, защото винаги му споделям моята истина за нещата, но пък рядко се вслушва в нея.

Чудя се какво ще се случи в бъдеще. Едва ли Новак би си причинил да изживява тази ситуация на всеки турнир от Големия шлем. Мога да кажа със сигурност, че ръководителите на Ролан Гарос, Уимбълдън и US Open са проследили внимателно сагата. Навсякъде изискванията стават все по-стриктни. Заради това моят съвет към Джокович е да осъзнае най-после, че животът му в Тура ще бъде далеч по-лесен, ако си постави ваксина. Дали ще се вслуша в думите ми, зависи изцяло от него" - завърши Бекер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекер: Време е Джокович да осъзнае, че трябва да се ваксинира Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | борис бекер | джокович | новак джокович | открито първенство на австралия

Коментари





Следвайте ни в Facebook