Бенчич: С удоволствие ще играя двойки с Федерер на Олимпийските игри

от в 16:16 на 26.01.2021
Мирела Николова

До началото на Откритото първенство на Австралия 2021 остават по-малко от две седмици и играчите се подготвят усилено за първата надпревара от Шлема. Тази година Роджър Федерер ще пропусне турнира, тъй като коляното му все още не е възстановено след операцията, но партньорката му на смесени двойки на Хопман Къп, с която триумфираха 2 поредни пъти на отборната надпревара, Белинда Бенчич изглежда доста ентусиазирана за предстоящия "Мейджър" турнир. Тя е измежду 72-мата играчи, поставени под пълна изолация в продължение на 14 дни, което я принуди да превърне стаята си в същински фитнес център, където да поддържа тялото си в кондиция. 

Наскоро бившата световна №4 бе попитана дали би играла в двойковата надпревара на Олимпийските игри през тази година заедно с Маестрото, а тя отвърна, че с удоволствие ще защитава флага на родната си страна рамо до рамо с Роджър, но същевременно изрази съмнения относно провеждането на събитието. 

"Надявам се Роджър да продължава да играе още дълго време, тъй като всяка една негова поява на корта е огромно удоволствие за мен и един своеобразен празник за тениса. Той е страхотен човек, поддържаме връзка с него и Мирка и се радвам, че мога да разчитам на него по всяко време, когато имам нужда от съвет", добави 23-годишната швейцарка.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бенчич: С удоволствие ще играя двойки с Федерер на Олимпийските игри Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | белинда бенчич | олимпийски игри | роджър федерер | хопман къп

Коментари





Следвайте ни в Facebook