Беретини се оттегли от турнира в Акапулко

от в 08:00 на 19.02.2020
Диана Андреева

Италианецът Матео Беретини се оттегли от Мексико Оупън. Световният номер осем няма да играе на надпреварата в Акапулко, която ще се проведе през следващата седмица. 


В началото на сезона Беретини прескочи ATP Cup, а по-късно се оттегли от Рио Оупън, който в момента се провежда в Рио де Женейро. В бразилския град топ поставен е Доминик Тийм, който вчера записа трудна победа над световния номер 341.



Италианецът изигра два мача на демонстративния Kooyong, преди да участва в Откритото първенство на Австралия. За съжаление на феновете си, Матео не можа да направи много в Мелбърн Парк, тъй като не беше на 100 процента.


Беретини, който направи своя дебютен полуфинал на Големия шлем на US Open миналата година, претърпя изненадващо поражение във втори кръг на Australian Open 2020. Там, Тенис Сандгрен победи световния номер осем в пет сетова драма.



23-годишният тенисист, който няма предходни изяви в Акапулко, ще бъде заменен с Кайл Едмънд. Британецът трябва да се завърне на Мексико Оупън за първи път от 2017 година насам.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини се оттегли от турнира в Акапулко Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook