Бивша топ тенисистка: Атмосферата в Тура е отчуждена, а комуникацията - повърхностна

от в 18:03 на 21.09.2021
Мирела Николова

WTA Турът никога не се е славел с особено топли отношения между състезателките, което бе потвърдено и от бившата световна №11 Ализе Корне. Французойката публикува своята автобиография през септември 2020 г., като в нея разказва за развитието си в тениса от първите стъпки до това да стане част от световния елит. В свое скорошно интервю Корне признава, че е напълно откровена в книгата си, и разказва каква е ситуацията в Тура, която остава скрита за феновете.

Винаги съм си водила дневници и през живота си съм писала множество стихотворения - още откакто бях едва на 8 години, докато станах на 25. За мен писането е начин да изразя себе си и ми беше от огромна полза, когато преживявах трудни моменти в Тура и не се чувствах щастлива. За съжаление, това се случваше доста често.

Мисля, че ще е добре хората да знаят какво се случва зад кулисите в тениса. Турът е едно голямо семейство, но понякога атмосферата е отчуждена, сякаш изобщо не се познаваме, а комуникацията е повърхностна. Отначало това ме плашеше и исках да прекарвам повече време с треньора и майка ми", разказва Ализе.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивша топ тенисистка: Атмосферата в Тура е отчуждена, а комуникацията - повърхностна Мирела Николова
Теми:  
wta | ализе корне | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook