Бившият съпруг на Халеп: Шокиран съм, тя е обсебена от честността и никога не би измамила

от в 17:56 на 22.10.2022
Мирела Николова

През вчерашния ден бившата №1 и двукратна шампионка от Големия шлем Симона Халеп сподели в социалните мрежи, че е дала положителна проба за допинг заради наличие на забраненото вещество роксадустат в кръвта ѝ. Самата тенисистка напълно отрича да е приемала какъвто и да е вид забранени субстанции и по думите ѝ сега започва най-тежката битка в досегашната ѝ кариера - тази за истината.

Един от първите хора, които застанаха на страната на румънката, бе нейният бивш съпруг Тони Юрич, с когото се венчаха през септември миналата година, но по-малко от 12 месеца след това взеха решение да се разведат. 42-годишният бизнесмен изрази своето изумление от това, че в пробата на Халеп е било открито забранено вещество, след като по неговите думи тя е била изключително внимателна с всичко, което постъпва в тялото ѝ, и никога не би посегнала към допинг съзнателно.

"Шокиран съм, не успях да дойда на себе си в продължение на час, просто съм шокиран. Не мога да повярвам на това. Познавам Симона от 3 години и ви уверявам напълно, че това момиче, моята бивша съпруга, е обсебена от едно нещо - честност! Можете да отнемете всичко от нея, но ако ѝ вземете честността, ще я убиете! Тя няма да бъде повече човек.

Не знам какво се е случило на въпросния тест, но по всяка вероятност е станала някаква грешка. Симона никога не би направила нещо подобно дори ако ѝ отрежете едната ръка, за да спре да играе тенис. Симона Халеп никога не би измамила, нейната кариера е нейният щит и аз я познавам най-добре. 

Всички знаете, че с нея наскоро се разделихме и аз можех просто да си замълча или да заявя, че не желая да коментирам настоящата ситуация, обаче няма начин да направя нещо подобно, след като познавам тази жена толкова добре и съм бил заедно с нея в продължение на толкова много години. Симона е обсебена от това да не прави никакви грешки.

Ще ви кажа нещо, което ще чуете за първи път - тя никога не пиеше вода от бутилка, която бе отворена преди това. Тя държеше изключително много да отвърти капачката със своята собствена ръка. Винаги е била изключително внимателна. В допълнение на това ще ви кажа и че тя не смееше да приеме дори една таблетка витамин С, без да се допита до лекаря си. Тя наистина имаше обсебеност към честността", завърши Юрич интервюто си за турското издание Fanatik.

Източник: Sportskeeda

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бившият съпруг на Халеп: Шокиран съм, тя е обсебена от честността и никога не би измамила Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | любопитно | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook