Бившият треньор на Григор: Нека обърнем внимание на другите играчи, време е!

от в 11:09 на 16.01.2022
Диана Андреева

Фокусът на тенис обществеността в последните дни е насочен предимно към Новак Джокович и сагата около неговия престой в Австралия. Сърбинът не получи нужната виза и това наложи неговото оттегляне от Australian Open, както и депортиране от страната. Този казус намери своята развръзка тази сутрин, но тепърва предстои да бъде коментирана.

Дани Валверду бе един от първите, които взеха отношение по темата. Бившият наставник на Григор Димитров сподели, че фокусът на хората не е насочен към предстоящия Australian Open, а трябва да бъде, защото сагата вече е приключена и няма какво да се направи, за да бъде променен нейният изход. Вижте какво написа Валверду в своя Twitter акаунт:

"Призовавам всички, които са свързани с тениса - играчи, треньори, журналисти и телевизионни коментатори, да положим нужните усилия, за да може да обърнем страницата и да насочим вниманието си към състезателите, участващи в турнира през следващите две седмици. Те тренираха с месеци и сега е техният момент да се изявяват. Желая успех на всички!" - завърши Валверду. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бившият треньор на Григор: Нека обърнем внимание на другите играчи, време е! Диана Андреева
Теми:  
australian open | Tennis Australia | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | дани валверду | джокович | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook