Британски журналист: Джокович показа поведение на разглезено хлапе

от в 12:14 на 01.08.2021
Калоян Соколов

Новак Джокович не можа да се поздрави със жадуваното злато от Олимпиадата и емоциите взеха връх над разума на големия шампион, тъй като той не можа да се възстанови от поражението, което му бе нанесено от Александър Зверев и впоследствие бе надигран от Пабло Кареньо Буста в сблъсъка за бронза, а кулминацията на този сблъсък дойде в началото на третия сет, когато Ноле изгуби напълно самообладение и строши ракетата си в мрежата с всичка сила. Джокович сам призна колко е разочорован от стеклите се събития и се отказа от мача за трето място на смесени двойки, изтъквайки на преден план своята умора и съпътстващите го болежки.

Въпросната ситуация обаче никак не се хареса на британския журналист Пиърс Морган. Политическият и спортен анализатор наскоро трябваше да напусне работното си място заради негативни коментари по адрес на Меган Маркъл, но използва социалните медии, за да разкритикува остро държанието на световния номер едно:

"Поведението на Джокович беше жалко. Днес той се изяви като едно разглезено хлапе. Хвърляне на ракети, ревове и и оттегляне от смесените двойки, с което лиши партньорката си от шансове за медал. Той разочарова съотборниците си, своята страна и всичките си фенове. Срамна постъпка за един предполагаем шампион" - завърши Морган.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Британски журналист: Джокович показа поведение на разглезено хлапе Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | новак джокович | олимпиада | пиърс морган | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook