Българите днес: Кузманов срещу Вердаско, Андреев и Лазаров също на корта (програма)

от в 00:14 на 11.04.2022
Мирела Николова

През настоящата седмица погледите на тенис почитателите са отправени към Мастърса в Монте Карло и участието на Григор Димитров там, но не бива да забравяме и изявите на останалите наши представители. Днес Димитър Кузманов ще стартира участието си на Чаланджъра в Мадрид директно от основната схема, докато Адриан Андреев и Александър Лазаров ще опитат да си осигурят място в същинската част на надпреварите от същата категория в Сарасота и Барлета.

Първият опонент на Мико в Мадрид ще бъде испанският ветеран и бивш №7 в света Фернандо Вердаско, който по настоящем заема 120-ото място в ранглистата, но може да се похвали с достигане до финал на Мастърса в Монако, както и победи над Новак Джокович и Рафаел Надал. Днешният двубой между Кузманов и Вердаско, който ще бъде първи в историята на тяхното съперничество, е трети в програмата на първия по големина корт и се очаква да стартира не преди 15:30 часа българско време.

Третата ни ракета при мъжете Адриан Андреев вчера стартира с категоричен успех участието си в пресявките в Сарасота и днес му предстои да се изправи срещу световния №443 Моез Ечаргуи в битка за класиране за основната схема на турнира. Срещата помежду им ще открие програмата на корт 3 в американския град и ще стартира в 19:00 часа българско време.

Александър Лазаров пък ще опита за втора поредна седмица да си гарантира участие в същинската част на надпревара от сериите "Чаланджър", като единственото препятствие по пътя му е Милян Жекич, намиращ се на 346-ото място в класацията на АТР. Двубоят на софиянеца е първи на корт 2 и началото му ще бъде поставено в точно 11:00 часа българско време.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Българите днес: Кузманов срещу Вердаско, Андреев и Лазаров също на корта (програма) Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | бгтенис | димитър кузманов | програма | фернандо вердаско

Коментари





Следвайте ни в Facebook