Българите днес: Кузманов, Томова и още двама наши сънародници в действие (програма)

от в 00:48 на 02.06.2022
Мирела Николова

По време на последните две седмици основният фокус на вниманието пада върху Откритото първенство на Франция, но същевременно не бива да пренебрегваме и изявите на родните ни представители, които се изявяват на турнири от по-ниска категория. 

През вчерашния ден Димитър Кузманов излезе на корта за втория си двубой от Чаланджъра в Познан, но след само три изиграни гейма срещата бе отложена за днес, причина за което бе недоволството на неговия съперник Юго Грение от настилката. Двамата ще доиграят мача си през днешния ден, като сблъсъкът помежду им ще открие програмата на втория по големина корт и ще започне в 13:00 часа българско време.

Първата ракета на България при дамите Виктория Томова вчера откри победоносно участието си на WTA 125 надпреварата в Макарска (Хърватия), а днес я очаква ново предизвикателство в лицето на 184-ата в света Линда Носкова. Спорът помежду им за влизане в четвъртфиналната фаза на турнира е втори на централния корт и ще стартира веднага след края на срещата между Олга Данилович и Варвара Грачева, т.е. около 15:30 часа.

Други двама наши сънародници - Симон Антъни Иванов и Габриел Донев, се изявяват на надпреварата от сериите "Фючърс" в Будва (Черна гора), като през днешния ден ще се опитат да достигнат до финалната осмица в турнира. Първи на корта ще излезе Иванов, който ще премери сили с Лурой Мартинес от 11:30 часа, а пък по-късно през деня ще можем да видим в действие и Донев, чийто двубой срещу Савриян Данилов се очаква да стартира не преди 13:00 часа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Българите днес: Кузманов, Томова и още двама наши сънародници в действие (програма) Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | виктория томова | димитър кузманов | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook