Чилич: Пресконференцията на Мъри в Мелбърн бе много тъжен ден за тениса

от в 16:17 на 08.03.2019
Калоян Пламенов

Марин Чилич е на мнение, че пресконференцията, която Анди Мъри даде преди старта на Откритото първенство на Австралия, е била много тъжен ден за тениса. По време на нея британецът разтърси тенис обществеността с новината, че по всяка вероятност приключва със спорта заради постоянните болки в бедрото.

Все пак има надежда той да се завърне на корта, тъй като преди няколко седмици претърпя смяна на тазобедрената става и възстановяването му върви добре и той вече е на крака, макар че в момента се налага да се движи с патерица. Самият британец дори обяви, че може да пробва да се върне на корта.

"Определено пресконференцията на Анди беше тъжен момент не само за него, но и за самия тенис като цяло", признава Чилич.

"Силно се надявам той да може да се върне на корта и да играе отново. Стискам палци това да се случи", добави още хърватинът.

"Относно моето представяне, аз си мисля, че можех да направя някои неща доста по-добре. По време на "Ролан Гарос" и Уимбълдън претърпях тежки поражения и в крайна сметка ме е малко яд, че не се представих по-добре в тези турнири". 

"Надявам се силно обаче този сезон да бъде по-добър за мен", каза още Чилич. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чилич: Пресконференцията на Мъри в Мелбърн бе много тъжен ден за тениса Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | марин чилич

Коментари





Следвайте ни в Facebook