Циципас и Нишикори с чисти победи на старта в Париж

от в 16:50 на 26.05.2019
В
Стефанос Циципас постигна победа в последователни сетове в първи кръг на Ролан Гарос срещу Максимилиан Мартерер - 6:2 6:2 7:6(4).

В цялата среща Мартерер не се добра до нито един брейкбол, а отлично сервиращия Циципас успяваше да контролира безпроблемно срещата. В първите два сета Стефанос успя да се добере до по два брейка, за да прати частите в своя полза.

В третата част гърка изпусна възможност за пробив в началото, а без повече такива се стигна закономерно до тайбрек. В него обаче отново гърка беше доминиращия и след 7:4 затвори срещата в своя полза.

 

Кей Нишикори също постигна чиста победа днес; японецът надделя над Кентан Алис с 6:2 6:3 6:4 за точно два часа игра.

В първия сет Кей имаше тотално надмощие на корта, като той набързо дръпна с 4:0 гейма, а преднината му от два пробива му беше съвсем достатъчна, за да затвори сета с 6:2 в своя полза.

Във втория статуквото не се промени, като японецът отново поведе с два пробива, като все пак Алис реализира един рибрейк, но силите на представителя на домакините не стигнаха за нещо повече и така той изостана с 0:2 в сетовете.

Третият бе най-оспорван, като тенисистите си размениха серия от пробиви, преди Нишикори да поведе с 5:4, когато дойде ред на нов пробив, който реши двубоя в полза на седмия в света.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас и Нишикори с чисти победи на старта в Париж В

Коментари





Следвайте ни в Facebook