Циципас победи 17-годишния Синер

от в 17:03 на 16.05.2019
В
Яник Синер показа таланта си, но не успя да бъде конкурентоспособен на Стефанос Циципас и напусна надпреварата. 17-годишният талант даде всичко от себе си, но отстъпи на намиращия се в чудесна форма грък и след 6:3 6:2 за час и 15 минути.

През първата част Циципас проби още в откриващото подаване 17-годишния италианец, но преднината му набързо беше съкратена, след като при 3:1 Синер намери линията на брейкбол и навакса пасива си. Впоследствие обаче при 4:3 Стефанос реализира хубава комбинация и по този начин се добра до гейма на съперника си, а така и в крайна сметка след безпроблемен гейм затвори сета.

Във втората част Стефанос отново започна с брейк, а въпреки че Яник вдигна оборотите и изравни силите на корта поне за малко, спасявайки своето второ подаване и откривайки сметката си в частта, той все пак допусна втори брейк след форхенд в аут и изостана с 1:4. Оттам нататък повече брейкове нямаше, а Синер се похвали с няколко добри отигравания, но в крайна сметка след 6:2 приключи своето участие на турнира.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас победи 17-годишния Синер В

Коментари





Следвайте ни в Facebook