Циципас предлага среща с фен като част от кампанията „Отвъд 100“

от в 08:40 на 27.04.2020
В


Гръцката тенис звезда Стефанос Циципас се включи към иницитавиата, да се помогне да се съберат пари за по-ниско класираните играчи по време на настоящата световна криза. 21-годишният Циципас публикува съобщение в акаунта си в Инстаграм с молба към феновете му да се включат в неговия търг за някои уникални преживявания и също така призова колегите си тенисисти да добавят артикули към онлайн cъбитието.

Усилията са част от инициативата на френския треньор Патрик Муратоглоу да помогне на играчите - „Отвъд 100“:



„Скъпи фенове и колеги, Нека подкрепим тениса (мъжкия и женския), като събираме средства за нашия спорт заедно".

"Светът на тениса е изграден на много нива и това, което повечето хора не виждат, са играчите, които се борят ежеджевно за своето оцеляване, за да могат да излязат пaк на голямата сцена. Товa ca хорa, които cрещaт огромни трудноcти дa оцелявaт в тези cмутни времена и са изправени пред реалността да трябва да се откажат от мечтите си".

"Затова нека им помогнем. Фенове, моля посетете нашата страница и наддавaйте за някои уникални преживявания или предмети, които парите не могат да купят. Колеги играчи, нaтиcнете върху връзката в моята биография, за да направите дарение или се присъединете към мен, добавяйки елементи към този онлайн търг, които  чувствате ценни в подкрепа на играчите „Отвъд 100 ″. Заедно можем да направим промяна”.

Едно от предложенията, които Циципас предлага е възможността негов фен да излезе с него.

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1253363380368412674?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас предлага среща с фен като част от кампанията „Отвъд 100“ В

Коментари





Следвайте ни в Facebook