Циципас с първа пресконференция в София! "Дошъл съм да победя"!

от в 19:12 на 06.02.2019
В
 

Днес една от най-големите звезди на турнира в София даде интервю пред журналисти събрали се в залата за пресконференции в София. Младият грък шеговито, но уверено заяви, че е тук за да победи, а не за да играе един или два мача и ще даде всичко от себе си.


Стефанос беше и запитан за мача му с Федерер от Australian Open 2019. Той каза, че след спечелването на мачбола главата му просто е гръмнала и  не е можел да повярва, че е победил един от идолите си.

Занапред обаче щяло да му бъде значително по-трудно да играе с този противник и следващия път ще му трябва друга и по-добра стратегия, за да може да надвие отново Маестрото.

Относно загубата си от Надал и силното разочарование на гърка след мача, Циципас каза, че играе, за да се подобрява и това го мотивира да продължава да се бори и развива.

Сензацията е факт! Циципас отстрани Федерер в мач шедьовър!

Запитан за мача му преди две години тук в София, където той загуби в първи кръг в квалификациите от Зекич категорично, и каква роля е изиграл за него, Циципас призна, че не си спомня за този сблъсък, но със сигурност е бил важен за него от гледна точка на опита.

За именно тази среща по-рано днес Алекс Лазаров спомена, когато поздравяваше своя приятел за успехите му и за това къде е сега и къде е бил тогава.

Стефанос много се радва, че е тук и e чул, че се очаква доста гърци да дойдат да го гледат, а това много го радвало. За съжаление нашата столица няма да може да попадне в блога на гръка, защото камерата му била счупена, но той е много по-щастлив да бъде тук сравнение миналия път, заради по-малкото количество сняг спомена още той.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас с първа пресконференция в София! "Дошъл съм да победя"! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook