Да направиш уинър на Медведев с лявата ръка: Монфис открадна шоуто в Монте Карло (видео)

от в 09:26 на 11.04.2024
Калоян Соколов

Гаел Монфис вече определено премина зенита на своята кариера и не е онзи тенисист, който може да победи всеки един съперник в ATP Тура, но продължава да е също толкова обичан от публиката навсякъде по света. Това е така, защото "Ла Монф" винаги е готов да открадне шоуто на корта и да засенчи своя съперник, дори когато неговото име е Даниил Медведев и резултатът е изцяло в полза на руснака.

Разбира се, този конкретен не е случайност, защото точно това се случи вчера на Мастърса във Монте Карло, когато френският ветеран изуми феновете, изпълнявайки печелившо воле с лявата ръка. Самата точка беше много важна, защото се разигра при 4:4 и равенство в сервис гейма на бившия представител на топ 10, а Медведев изглеждаше в отлична позиция, след като стреля с всички сила към излезлия на мрежата си съперник, но той светкавично смени ръцете, за да отиграе форхенд воле, което московчанинът можеше само да изгледа отблизо.

По ирония на съдбата, това се оказа и последната спечелена точка от страна на "Ла Монф", който се сбогува с турнира по възможно най-атрактивния начин и се надяваме да видим още от същото по време на вероятно една от последните години на ветерана в Тура.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да направиш уинър на Медведев с лявата ръка: Монфис открадна шоуто в Монте Карло (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | любопитно | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook