Да се насладим отново: Откриващата победа на Григор над Карацев в Мелбърн (запис)

от в 10:53 на 17.01.2023
Мирела Николова

По-рано тази нощ първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с безапелационен успех тазгодишната си кампания на Откритото първенство на Австралия, сломявайки съпротивата на винаги непредсказуемия и бивш №14 в света Аслан Карацев. В хода на двубоя родният ни представител бе по-постоянен в изявите си и бе свел неточностите си до минимум, което му помогна да пречупи руския тенисист и да постигне победа в последователни части на старта в Мелбърн. 

Въпросният успех бе под №75 на турнир от Големия шлем за българина, който в днешния си мач остави отлични впечатления с уменията си да преминава от защита в атака, неутрализирайки мощните удари на своя съперник. Хасковлията можеше да разчита изцяло и на своя начален удар, като атестат за това твърдение е фактът, че най-добрият ни тенисист бе изправен пред едва една-единствена точка за пробив в хода на целия мач, продължил близо 2 часа и половина. 

Освен всичко това сънародникът ни на няколко пъти се отчете с марковия си бекхенд по правата и в случай че сте пропуснали днешната му среща или имате желание да се насладите отново на играта на бившия №3, то можете да изгледате целия мач отново тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да се насладим отново: Откриващата победа на Григор над Карацев в Мелбърн (запис) Мирела Николова
Теми:  
atp | аслан карацев | Аустрелиън Оупън 2023 | бгтенис | григор димитров | запис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook