"Да се женим? В очакване съм": Бадоса и Циципас разкриха, че имат планове за сватба (видео)

от в 22:41 на 17.07.2023
Мирела Николова

Стефанос Циципас и Паула Бадоса обявиха връзката си в началото на миналия месец, а оттогава непрекъснато са под светлината на прожекторите. Двамата влюбени не спират да споделят романтични снимки заедно, като от последните им публикации в Instagram става ясно, че в момента те се наслаждават на почивка в Гърция, след като няколко дни преди това се бяха заедно в Испания.

През вчерашния ден те решиха да направят видео разговор на живо с последователите си в Instagram, по време на който феновете можеха да задават своите въпроси към двамата влюбени. Сред тях бе и въпросът дали възнамеряват да се женят, при което Бадоса погледна въпросително гърка и му каза, че е в очакване на предложение. "Не ми се иска да издавам плановете си, затова изчакайте още малко", отвърна от своя страна Циципас.

По време на видеото двамата споделиха още, че са заедно от 2 месеца, въпреки че връзката им бе разкрита през юни. Освен това испанката коментира сериозността на контузията си, която получи на Уимбълдън, и въпреки че по нейните думи възстановяването върви добре, то тя все пак не е сигурна дали ще успее да бъде в оптимална форма за турнира във Вашингтон, стартиращ в края на този месец. За световния №5 при мъжете пък предстои участие в надпреварата в Лос Кабос (31 юли - 5 август).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Да се женим? В очакване съм": Бадоса и Циципас разкриха, че имат планове за сватба (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | интервю | любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook