Да си на победа от чисто ново Porsche, но да нямаш книжка: Рибакина намери нужната мотивация (видео)

от в 09:45 на 21.04.2024
Калоян Соколов

Елена Рибакина затвърди репутацията си на най-трудна съперничка за световната номер едно Ига Швьонтек, след като я надигра на 1/2-финалите на WTA 500 надпреварата в Щутгарт. Така представителката на Казахстан се превърна в първата тенисистка, която побеждава два пъти подред на червена настилка 3-кратната шампионка от Ролан Гарос. По този начин световната номер 4 се приближи на само една победа от титлата в Щутгарт и определено можем да я определим за сериозна фаворотика във финална срещу сензацията на турнира - Марта Костюк.

Както автомобилните фенове добре знаят, то основният завод на Porche се намира именно в Щутгарт и шампионката няма да си тръгне просто с чек на стойност от 123 хиляди ево, а и с чисто ново Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo, чиято стойност е над 100 хиляди евро. Точно този факт провокира интервюиращият да попита бившата шампионка на Уимбълдън дали кара кола също толкова скоростно, колкото играе тениса, а отговорът на Рибакина беше изключително любопитен:

"Хора, истината е, че все още не съм изкарала шофьорска книжка. Вероятно ще се превърне в моя цел, ако спечеля колата. Разбира се, отдавна искам да изкарам курсовете, но все не намирам време, а и рядко се задържам дълго време на едно място. Би било една страхотна мотивация най-после да взема книжка, ако спечеля колата" - призна 24-годишната тенисистка в интервюто си на корта.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Да си на победа от чисто ново Porsche, но да нямаш книжка: Рибакина намери нужната мотивация (видео) Калоян Соколов
Теми:  
wta | елена рибакина | интервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook