Даниил Медведев се разгневи на журналист и поиска неговото уволнение

от в 10:09 на 28.07.2021
Калоян Соколов

За повечето спортни привърженици е всеизвестен факт, че руските атлети се състезават под олимпийски флаг и не могат да слушат химна си, както и да развяват своя флаг, ако спечелят медал в даден дисциплина.

Названието Руски Олимпийски комитет пък се използва от всички коментатори, когато стане дума за представителите на страната, а всичко това се дължи на наказанието, което бе наложено на най-голямата държава в света заради множеството случаи на допинг скандали с нейни състезатели. По този начин обаче забраната може да бъде заобиколена и спортистите да участват на всякакъв вид междунордни форуми.

Точно всички тези прични накараха един от журналистите на Олимпиадата да зададе въпрос към Даниил Медведев, който никак не се хареса на световния номер две, защото той бе запитан дали според него сънародниците му са белязани от тези събития и сега те биват приемани като измамници от останалия свят на Игрите в Токио.

Медведев отвърна, че за пръв път в живота си възнамерява да не отговори на въпрос и дори каза на репортера как би трябвало да се засрами от себе си. Яростта на играча дори стигна дотам, че поиска уволнението на скандалния медиен представител и ясно заяви желанието си да не вижда никога повече този човек.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Даниил Медведев се разгневи на журналист и поиска неговото уволнение Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | интервюта | любопитно | олимпиада | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook