Данил Медведев срещу Стан Вавринка - анализ, коефициенти и очаквания

от в 07:52 на 29.01.2020
Tennis.bg

Друг особено любопитен сблъсък от горната половина на таблицата е този между Данил Медведев и Стан Вавринка. До този момент те са се срещали само два пъти, като и в двата случая победата е отивала на сметката на руснака. През 2017 година той побеждава в четири сета още в първи кръг на Уимбълдън, а миналата година, отново в четири сета триумфира над швейцареца и на US Open и то на четвъртфинална фаза.

Медведев вече има нужното самочувствие

Данил Медведев успя да се откъсне от останалите талантливи млади тенисисти през втората половина на миналия сезон, когато достигна до финалите на шест последователни турнира, включително и на US Open. Очевидно, той е успял добре да си почине, тъй като след силните си изяви на сингъл в ATP cup, Медведев направи силно начало и на Australian Open с лесни три победи, но срещу съперници, които трудно биха могли да изкарат най-доброто от него. Руснакът обича твърдата настилка, като именно на нея са и всичките му седем ATP титли до този момент.

Може ли Стан Вавринка да се завърне на голямата сцена?

През последните две години Стан Вавринка не успя да спечели нито една ATP титла, като една от причините за това са и неприятните контузии, които го съпровождаха. Едва ли обаче някой би си позволил да го подценява, тъй като той все пак е носител на три титли от Големия шлем, включително и тук в Австралия през 2014 година. До този момент представянето на швейцареца включва две трудни победи над Джумхур и Сепи, както и успех над Джон Иснър, след отказване на американеца във втория сет. Това би трябвало да даде възможност за добра почивка на Стан, както и пълно излекуване от вируса, който го мъчи в последните дни.

Букмейкърите не дават големи шансове на Вавринка

Преди някоя друга година, Вавринка би бил фаворит в подобен сблъсък с Медведев, но сега нещата не стоят точно така. Руснакът продължава да показва постоянство и да трупа все повече победи, а и очевидно се справя добре в мачовете си срещу швейцареца. Ясно се вижда, че Стан не успява да покаже най-добрия си тенис, а той му е силно нужен в този мач. Победата за Медведев се оценява на 1.28, докато коефициентът за Вавринка скача до 3.75. Досегашните сблъсъци между двамата са завършвали в четири сета, а ставката това отново да се случи е в размер на 2.75, като това не ви обременява с познаването на крайния победител.

Вземете до 100лв бонус за залози от tennis.bg през този линк


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Данил Медведев срещу Стан Вавринка - анализ, коефициенти и очаквания Tennis.bg
Теми:  
даниил медведев | данил медведев | коефиценти | Стан Вавринка | тенис анализи

Коментари





Следвайте ни в Facebook