Датска легенда на световния футбол отдаде дължимото на Каролина Вожняцки

от в 07:55 на 12.12.2019
Калоян Пламенов

Датската футболна легенда Михаел Лаудруп, който е бивш футболист на Барселона и Реал (Мадрид), отдаде дължимото на своята сънародничка Каролина Вожняцки, която взе изненадващото решение да прекрати кариерата си след Australian Open през 2020 година.

55-годишният екс-футболист е един от символите на своя спорт не само в страната си, но и в цял свят, като през 90-те години на миналия век бе едно от най-актуалните имена и една от най-големите световни звезди.

"С Каро сме различни поколения, но моите синове са в близки отношения с нея. Познаваме се добре, бяхме на нейната сватба, и съм възхитен от цялата концентрация, която има на корта. Тя е състезател със страхотна психика, което е много важно в професионалния спорт", коментира той.

"Гледал съм много тенис през годините и съм възхитен от нейните постижения. Тя направи наистина доста солидна кариера и постигна изключително много успехи в своя спорт. Спечели големи трофеи и бе първа ракета в света. Силно се надявам идеите за бъдещето да и се получат". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Датска легенда на световния футбол отдаде дължимото на Каролина Вожняцки Калоян Пламенов
Теми:  
каролина вожняцки | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook