Деня в Куинс: Карацев с първа победа на трева, Троицки изненада Сонего

от в 22:07 на 14.06.2021
Диана Андреева

Бавно начало, но страхотен край - Аслан Карацев, макар и трудно, се поздрави със своята дебютна ATP победа на трева! Руснакът откри кампанията си в Лондон с успех над участващия като щастлив-губещ Алехандро Тобило след като реализира обрат - 3:6 6:4 6:2. В следващия етап от надпреварата Карацев очаква представителя на домакините Камерън Нори, който по-рано днес се справи с Алберт-Рамос Виньолас. 

Тобило започна мача на много високи обороти, а пасивната му игра изобщо не допадна на Карацев, който трудно се нагласяше към топката. След един неприятен развой на първия сет за руснака той изпусна нервите си на корта и бе официално предупреден от арбитъра на стола. Щом почивката приключи Аслан се завърна много по-уверен на корта и силите на корта се изравниха. Последваха няколко равностойни минути, преди световният номер 24 да реализира пробив и с това да възвърна паритета в отделните части. 

Третият сет бе много по-положителен за 1/2-финалиста на Australian Open 2021. Карацев използваше перфектно своите удари, които летята през корта като куршуми. Руснакът не позволи на своя противник да достигне до нито една точка за пробив и така безпроблемно се поздрани с крайнага победа в мача. 

В друга среща от деня Виктор Троицки, който планира скоро да сложи край на своята кариера, показа, че не случайно се слави с име в професионалния тенис. Безкомпромисен сърбинът се справи със седмия поставен в основната схема Лоренцо Сонего. Мачът завърши за по-малко от 90 минути, като успехът на Троицки дойде след 6:4 6:4. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Деня в Куинс: Карацев с първа победа на трева, Троицки изненада Сонего Диана Андреева
Теми:  
аслан карацев | виктор троицки | лоренцо сонего | тенис турнир в куинс

Коментари





Следвайте ни в Facebook