Дискусия на живо: Заключителна фаза на сезон 2022

от в 15:34 на 24.10.2022
Калоян Соколов

Тенис сезонът вече отива към своя край, а осемте участнички във финалния турнир на WTA вече са известни, като остава да разберем кои мъже ще последват техния пример. В ATP Тура ставаме свидетели на много оспорвана битка за последните места, които дават право на директно участие в Торино, а играчите имат само две седмици на разположение, за да си гарантират виза за италианския град.

През тази седмица ще станем свидетели на много силните състезания от категория ATP 500 във Виена и Базел, където ще можем да се насладим на мачове между голяма част от топ имената в спорта, а впоследствие тенисистите ще отпътуват за Париж и там ще разиграят последната "Мастърс" титла за сезона от редовния календар за 2023-та.

Във въпросните турнири участие ще вземе първата ни ракета Григор Димитров, който в момента се намира в серия от три последователни поражения и е от огромна важност българинът да прекъсне негативната си серия, защото в противен случай ще загуби възможността да е поставен на Откритото първенство на Австралия догодина.

Вие пък отново ще може да коментирате най-интересните теми в света на тениса, включвайки се в традиционната ни дискусия на живо

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Заключителна фаза на сезон 2022 Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook