Димитър Кузманов с позитивен и негативен тест за COVID-19

от в 16:01 на 19.09.2020
В


Димитър Кузманов също е дал позитивен тест за COVID-19 поради факта, че се наложило да си направи такъв, защото му бил изискван от надпрварата в Сибиу, на която искал да участва. Впоследствие обаче първата ни ракета, моментално си направил още един тест, този път във ВМА, който обаче бил отрицателен.

Родният ни състезател твърди, че първия тест е бил грешен, а споменава и че това му коства и участието на турнира в Сибиу от сериите Чалънджър. Той самият споделя, че утре ще си направи 3-ти тест, за своя сигурност. Това, щяло да  му позволи бързо да се върне на корта, където да е по-мотивиран. Той споделя и че всички около него са здрави, което разбира се е чудесна новина.

Ето и точните думи на Кузмано в съобщението, с което се обърна към феновете си:

"Вчера бях тестван за Covid-19 ,защото беше нужно да предоставя отрицателен тест на ATP Challenger в Сибиу ,за да мога да се състезавам.
За жалост теста беше позитивен.
Без да имам никакви симптоми ,спазвайки всички мерки ,пиейки всички важни витамини,които ми трябват на тялото ,аз знаех,че трябва да си направя втори тест.
Втория тест го направих във ВМА ,докато чакам резултата трябваше да откажа участието си на ATP Challenger-а в Сибиу ,защото това беше най-коректното нещо,което трябваше да направя! Имах срок ,в който трябваше да потвърдя участието си и за съжаление срока изтече,докато чакам втория резултат ,затова не можех да поема риск и отказах участието си.
Днес излезе втория резултата- ОТРИЦАТЕЛЕН!
Ще направя и трети тест още утре,за да бъде на 100% потвърдено и за да мога да се върна на корта още по-силен и мотивиран.
Изпуснах едно състезание ,заради грешка ,която не беше моя ,но смятам,че така е трябвало да се случи ,защото предстои нещо по-добро.
Най-важното нещо е че всички около мен са здрави и вече спокойни!
Мой съвет : тествайте се 2пъти ...явно понякога стават грешки в системата 😉 Пазете се! Спазвайте всички мерки, пийте си витамините и бъдете здрави!"

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитър Кузманов с позитивен и негативен тест за COVID-19 В

Коментари

Следвайте ни в Facebook