Димитров на ръба от изпадане от топ 20, Томова и Андреев с лични рекорди

от в 07:12 на 14.06.2021
Диана Андреева

Ролан Гарос 2021 не бе никак успешен за българските състезатели. Макар и почитателите да имаха сериозни очаквания за надпреварата, където ние имахме общо шестима представители, при дамите нямахми представители в основната схема, докато при мъжете първата ни ракета Григор Димитров  бе принуден да се оттегли още в първи кръг, поради контузия. 

Димитров не успя да защити представянето си през 2020, което и е причината той да допусна спад с цели три места, за да може от днес да бъде 20-ти в подреждането. Димитър Кузманов - дебютантът в квалификациите на Ролан Гарос, също от днес е малко по-назад - Мико вече е 244-ти. Адриан Андреев от своя страна записва нов личен рекорд, за да може да е на едва една позиция от топ 340. 

Виктория Томова също има повод за радост през тази седмица, тъй като от днес тя е номер 106, което е най-високо и ранкиране до момента в кариерата й. Цветана Пиронкова също се изкачва с две позиции, за да може вече да бъде на 114-та. Изабелла Шиникова продължава да бъде 217, докато Елица Костова отстъпва с 20 места и напуска топ 250. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров на ръба от изпадане от топ 20, Томова и Андреев с лични рекорди Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | Български тенис | виктория томова | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook