Димитров с победа в първия квалификационен кръг в Женева

от в 14:23 на 18.05.2019
В
Григор Димитров започна участието си в квалификационния турнир в Женева с победа над представителя над домакините Марк-Андреа Хюслер. Българинът се поздрави с успеха в мача след час и две минути игра и краен резултат 6:4 6:3. Във втория и последен кръг на пресявките Гришо ще срещне Томас Фабиано, отстранил Марко Миладинович с 6:2 6:4.

В първия сет на мача двамата се движеха гейм за гейм, макар и Григор да бе изтървал две възможности за пробив, а Хюслер - една. Все пак при 5:4 в полза на българина ръката на швейцареца трепна и той допусна брейк, по този начин предавайки сета в полза на хасковлията.

Във втория сет Григор бе убедителен на сервис и отново се нуждаеше от един единствен пробив, за да се поздрави с успеха в частта, а с това - и в мача.

https://twitter.com/GrInfo_/status/1129694222284656641?s=20

Българинът утре ще се опита да влезе в основната схема на турнира срещу Томас Фабиано, като мачът им ще бъде втори на централния корт в Женева и ще започне от около 14:00 часа българско време. Двамата имат една среща помежду си и тя бе през тази година в третия кръг на Аустрелиън Оупън, като Григор надделя в три сета.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров с победа в първия квалификационен кръг в Женева В

Коментари





Следвайте ни в Facebook