Динев и партньорът му не успяха да се поздравят с място на 1/4-финалите в Мелбърн

от в 10:00 на 25.01.2022
Владислав Риждов

Динко Динев и неговият партньор Игнасио Бусе спечелиха откриващата си среща от двойковата надпревара за юноши на Аустрелиън Оупън, като по този начин се класираха за осминафиналите. Днес обаче българо-перуанският тандем претърпя тежко поражение, след като отстъпи с 1:6 1:6 на Танапат Нирундорн от Тайланд и Джейдън Уикс от Канада.

Двубоят започна отлично за Нирундорн и Уикс, които реализираха двоен пробив в началото и се доближиха максимално до успеха в откриващата част, повеждайки с 5:0. Динев и Бусе все пак се разписаха в резултата и избегнаха "геврека", след като родният ни представител спечели сервис гейма си в края. До повече обаче не се стигна и бързо след това частта замина в полза на Нирундорн и Уикс.

Тайландецът и канадецът влязоха в нова серия от последователни геймове, след като записаха на сметката си първите два от втория сет. След това Динев отново показа качествата си от линията за сервис и намали изоставането на 1:2 след експресен гейм. Оттук насетне обаче Нирундорн и Уикс изцяло притежаваха инициативата и след четири безапелационни гейма, се класираха за четвъртфиналите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Динев и партньорът му не успяха да се поздравят с място на 1/4-финалите в Мелбърн Владислав Риждов
Теми:  
Аустрелиън Оупън 2022 | бг тенис | динко динев | игнасио бусе | обзор | открито първенство на австралия | юноши

Коментари





Следвайте ни в Facebook