Дискусия на живо: Начало на сезона на трева!

от в 17:13 на 17.06.2023
Калоян Соколов

Тревният сезон вече е в ход, като през идната седмица ще видим двете най-реномирани подготвителни надпревари на тази настилка, а именно тези в Куинс и Хале. Разбира се, то Григор Димитров по традиция ще играе в Лондон, където през 2014-та година спечели титлата и определено можем да сме оптимисти за тазгодишното представяне на най-добрия български тенисист, който записа убедителен успех на старта на квалификациите. В основната схема пък можем да забележим имена от ранга на Карлос Алкарас, Анди Мъри, Матео Беретини и Холгер Руне, така че шоуто е гарантирано.

Турнирът в Хале също ще прикове погледите на тенис феновете, тъй като в него ще се включат цели седем представители на топ 15, сред които са Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Яник Синер, а Ник Кирьос ще се опита да запише своята първа победа след завръщането си обратно на корта.

При дамите пък ще стискаме палци на Виктория Томова да премине пресявките на WTA 250 надпреварата в Бирмингам, а по същото време в Берлин ще видим дали Арина Сабаленка се е възстановила от горчивата загуба на полуфиналите в Париж и способна ли е да спре миналогодишната шампионка от Уимбълдън - Елена Рибакина.

Вие пък отново ще може да коментирате всичко най-интересно от света на тениса в нашата традиционна дискусия на живо!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Начало на сезона на трева! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook