Дискусия на живо: Заключителни дни от сезон 2021

от в 09:09 на 12.11.2021
Диана Андреева

Още един тенис сезон вече е в историята, а през тази година емоциите от любимия ни спорт бяха прекалено много - Новак Джокович бе на път да запише името си в историята на ATP, постигайки Календарен шлем; Даниил Медведев спечели дебютната си титла на ниво Голям шлем, но с играта си показа, че най-доброто за него тепърва предстои, а пък Александър Зверев се превърна в златен медалист на Олимпийски игри в Токио. През идващата седмица ни предстои да разберем и кой ще бъде последният шампион от ATP за 2021-а, защото ни очаква заключителния Мастърс турнир за годината - Nitto ATP Finals.

Групите за финалите на ATP бяха изтеглени през вчерашния ден, като в група А попаднаха Новак Джокович, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов и Каспър Рууд, а в Б са Даниил Медведев, Александър Зверев, Матео Беретини и Хуберт Хуркач. Надпреварата обещава да бъде вълнуваща, а към момента можем само да гадаем дали ще станем свидетели на нов шампион, или не.

Същевременно в момента се състоят финалите на WTA. След като локацията на събитието бе принудително променена в хода на годината заради пандемията от COVID-19 в Китай, женската тенис федерация избра необичайно място за провеждане на надпреварата, а именно Гуадалахара. Оплакванията от страна на състезателките не са никак малко, но въпреки това те вече се съревновават и до момента станахме свидетели на някои ожесточени мачове и неочаквани победи. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Заключителни дни от сезон 2021 Диана Андреева
Теми:  
atp | wta | дискусия на живо | тенис дискусия

Коментари





Следвайте ни в Facebook