Доминацията на Креси продължава и в Сидни: Не остави шансове на Адриан Манарино

от в 12:07 на 11.01.2022
Диана Андреева

Максим Креси със сигурност е име, което в момента не носи усмивка на никой български тенис фен, който подкрепя Григор Димитров. Американецът застана на пътя на нашето момче този уикенд и го лиши от възможността да вземе участие в първи финал на ниво АТП от 2018-а година насам, но впоследствие почти двуметровият състезател отстъпи на Рафаел Надал и остана на крачка от трофея в Мелбърн.

Днес Креси отново впечатли света на тениса и показа, че условията на игра в австралийките турнири му допадат. Американският състезател надигра в последователи сетове Адриан Манарино - 6:3 7:5, за да намери място в осминафиналите на надпреварата в Сидни, която е и последният турнир, състоящ се преди началото на така чакания Australian Open.

Началният удар на Креси отново бе основното му предимство. Световният номер 75 инкасира само един пробив в хода на срещата, а доминацията му на корта бе факт още от самото начало.

Поради сериозни проблеми от дъното на корта, Манарино често пъти допускаше непредизвикани неточности още в самото начало на разиграванията, което бе и най-добрият възможен сценарий за Креси, който няма особени аргументи в този тип точки. Французинът не успя да окаже почти никаква съпротива и закономерно бе надигран. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминацията на Креси продължава и в Сидни: Не остави шансове на Адриан Манарино Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | максим креси | манарино | обзор | сидни | тенис турнир в сидни

Коментари





Следвайте ни в Facebook