Доминик Тийм говори за отношенията с новата си приятелка

от в 10:16 на 13.01.2021
Мирела Николова

Наскоро миналогодишният шампион от US Open Доминик Тийм обяви в Инстаграм новата си връзка с цирковата артистка Лили-Пол Ронкали, която също така е победителка от миналия сезон на хитовото танцово шоу Dancing Stars. Около двойката имаше спекулации от доста време и по този повод световният номер 3 коментира, че е публикувал снимката, за да потвърди слуховете. 

"Всичко е много приятно, последните няколко седмици бяха страхотни", разкри Тийм. "За момента няма какво повече да се каже."

От 2017 до 2019 г. австриецът излизаше с френската красавица Кристина Младенович, но твърде напрегнатият тенис календар бе причина за края на взаимоотношенията им. 

След по-малко от месец Доми ще стартира сезон 2021 с демонстративен мач в Аделаида, където ще бъде карантиниран 2 седмици заедно с Джокович, Надал, Халеп, Осака и Уилямс.

Относно плановете на Лили да пътува за австралийския град той каза: "Това не би било възможно поради правилата за предотвратяване разпространението на коронавируса", имайки предвид факта, че правителството на Австралия позволява само 1 член на отбора на даден играч да влезе в страната.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминик Тийм говори за отношенията с новата си приятелка Мирела Николова
Теми:  
atp | доминик тийм | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook