Доминик Тийм отговори на Инес Ибу: Никой не прочете цялото интервю, което дадох

от в 13:34 на 19.05.2020
Димитър Беловски

Световният №3 отговори на алжирката Инес Ибу. Преди седмица 21-годишната алжирка се обърна към Тийм в 9-минуто видео в Инстаграм, в което разказва за трудностите, които е преживяла в кариерата си. Емоционалното видео бе адресирано към Тийм, защото той каза, че не вижда смисъл да дава пари на по-ниско ранкираните тенисисти, тъй като никой от тях не се бори за живота си. Впоследствие Ибу получи и подкрепата на тенисисти като Ник Кириос и Серина Уилямс (Какво каза Ибу във видеото си вижте ТУК).

Световният №3 защити думите си и каза, че е нечестно хората да го критикуват, тъй като никой не е прочел цялото му интервю и думите му не са разбрани правилно.

„Не изгледах цялото видео, но разбрах какво иска да каже Инес Ибу. Всички списания и вестници се придържаха към един цитат, което не е честно. Никой не прочете цялото интервюто, което дадох. Ако хората бяха прочели всичко, нямаше да се стигне дотук,“ каза Тийм пред L’Equipe.

„Много играчи заслужават да бъдат подкрепени, безспорно. Но искам сам да решавам на кого да помогна. Не искам да бъда каран да давам пари на някого,“ добави той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминик Тийм отговори на Инес Ибу: Никой не прочете цялото интервю, което дадох Димитър Беловски
Теми:  
доминик тийм | инес ибу

Коментари





Следвайте ни в Facebook