Двама наши таланти на корта във вторник в търсене на нови подвизи на АО (програма)

от в 17:26 на 24.01.2022
Мирела Николова

През настоящата седмица всички погледи на тенис почитателите са обърнати към заключителните етапи на Откритото първенство на Австралия, но не бива да забравяме и че българското участие в Мелбърн все още не е приключило, тъй като в юношеската надпревара все още фигурират имената на двама наши сънародници - Денислава Глушкова и Динко Динев.

Денислава Глушкова заслужено се сдоби с шанс да се включи в тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън при девойките след отличните си изяви през изминалия сезон, и откри участието си по впечатляващ начин, отстранявайки поставената под номер 15 в схемата Лаура Хиетаранта в последователни сетове. Утре на нашето момиче му предстои да изиграе двубоя си от втори кръг срещу Амели Смейкалова, като срещата помежду им е втора в програмата на корт 14 и се очаква да стартира не преди 03:30 часа българско време.

Вторият ни представител при юношите Динко Динев допусна поражение в откриващия си мач на сингъл, но заедно с партньора си Игнасио Бусе записа победа в първия кръг на турнира при тандемите и през утрешния ден българо-перуанското дуо отново ще излязат на корта. Техни съперници ще бъдат Яден Уийкс и Танапат Нирундорн, като сблъсъкът им ще закрие програмата на корт 12, което означава, че очакваното му начало е не преди 06:30 часа българско време.

Пълната програма на тези кортове:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Двама наши таланти на корта във вторник в търсене на нови подвизи на АО (програма) Мирела Николова
Теми:  
Аустрелиън Оупън 2022 | бгтенис | девойки | денислава глушкова | динко динев | програма | юноши

Коментари





Следвайте ни в Facebook