Джим Къриър: Осака и Бажин не са прекратили работните си отношения заради пари

от в 08:51 на 15.03.2019
Калоян Пламенов

Бившата тенис звезда Джим Къриър обяви, че Наоми Осака не се е разделила със своя бивш треньор Саша Бажин за пари. Откакто двете страни вече не работят заедно се забелязва сериозен спад в играта на японската тенисистка и в последните турнири няма и спомен от феноменалното представяне от US Open и Откритото първенство на Австралия, които два турнира успя да спечели младата състезателка.

Раздялата между нея и екс-треньора и породи доста съмнения в тенис средите, а самата тенисистка също наскоро призна, че изобщо не става въпрос за финанси, но пък отказа да назове точната причина за решението и.

"Според мен раздялата между тях не е свързана с пари. Просто има един момент в който нещата се прецакват и явно при тях този момент е настъпил", обяви американският екс-тенисист, който бе помолен да коментира ситуацията с Осака и нейния екс-треньор.

"Самите думи на Наоми след финала бяха странни, когато я попитаха какво и е казал нейният треньор. В нейните приказки имаше нещо, което подсказваше, че нещата не са съвсем наред, а малко след това видяхте какво стана. Двете страни се разделиха". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джим Къриър: Осака и Бажин не са прекратили работните си отношения заради пари Калоян Пламенов
Теми:  
джим къриър | наоми осака | саша бажин

Коментари





Следвайте ни в Facebook