Джокович: Не мога да премълчавам нищо, когато става въпрос за справедливост

от в 16:35 на 21.05.2022
Мирела Николова

Новак Джокович многократно е заявявал категоричната си позиция по актуалните теми в света на тениса, без да се влияе от това как ще бъде възприето неговото мнение от останалите и дали ще си навлече критики заради него. По време на пресконференцията си през вчерашния ден преди началото на Откритото първенство на Франция световният №1 бе попитан относно взаимоотношенията си с медиите, които през годините са били един от най-големите му врагове, както и начина, по който той подхожда към разговорите си с журналистите, а ето и какъв бе отговорът на 20-кратния шампион от Шлема:

"Понякога искам пресконференцията да бъде бърза, със стандартни въпроси", започна с усмивка сърбинът. "От друга страна, ако има някаква гореща, интересна тема, държа да изкажа мнението си, въпреки че всички от екипа ми ми препоръчват да говоря по-малко по чувствителни теми. 

Хората вероятно вече са свикнали, че аз не премълчавам нищо особено когато става въпрос за справедливост в спорта. Постоянно се случват някои неща, така че винаги се получават интересни дискусии, в които обичам да заемам страната на играчите, което е логично, тъй като аз самият съм един от тях. Може би понякога се задълбочавам повече, отколкото е необходимо", завърши миналогодишният шампион в Париж.

Източник: Tennis Majors

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Не мога да премълчавам нищо, когато става въпрос за справедливост Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook