Джокович отвърна на Де Минор: Отдавна ми е ясно какво мисли за мен

от в 20:20 на 24.01.2023
Мирела Николова

Новак Джокович и Алекс де Минор се изправиха един срещу друг в осминафиналите на Аустрелиън Оупън, където сърбинът нанесе разгромно поражение на представителя на домакините, отпускайки му едва пет гейма. В последвалото интервю на корта бившият номер едно бе попитан защо беше толкова безмилостен срещу австралиеца, а отговорът на 21-кратния шампион от Шлема бе повече от лаконичен - "Защото така исках". 

Въпросната ответна реакция на балканеца породи известна доза съмнения относно това в какви взаимоотношения са двамата вчерашни съперници. На пресконференцията си след срещата Де Минор допълнително засили тези подозрения, след като заяви как не вярва в съществуването на контузия в бедрото, която сърбинът твърди, че има през последните седмици.

Това предизвика журналистите да отправят въпрос към Ноле за отношенията му с австралиеца, като се оказа, че Джокович далеч не е забравил някои от изказванията на Де Минор през миналата година, когато световният №24 не защити по никакъв начин депортирания си колега и бе категоричен, че ако сърбинът иска да влезе в страната, то той е длъжен да спазва законовите разпоредби в нея.

"Изпитвам уважение към него като съперник, като колега, както към всички останали", отвърна Новак. "Нямам проблеми да се свържа с него, да го поздравя и така нататък. Но истината е, че с него нямаме никакви други взаимоотношения извън корта. Не си комуникираме изобщо. През 2022 г. той показа какво мисли и изпитва към мен", заяви деветкратният шампион в Мелбърн.

Източник: Tennis365

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович отвърна на Де Минор: Отдавна ми е ясно какво мисли за мен Мирела Николова
Теми:  
atp | алекс де минор | Аустрелиън Оупън 2023 | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook