Джокович поздрави Кирьос за трофея в САЩ и му даде съвет как да спечели титла от Шлема

от в 12:36 на 08.08.2022
Мирела Николова

Новак Джокович и Ник Кирьос години наред бяха във вражда, но в началото на годината помежду им се зародиха приятелски взаимоотношения, след като австралиецът бе един от най-яростните защитници на тогавашния номер едно по казуса с депортирането му от Австралия. Отношенията между двамата се развиват изцяло в положителна посока, което си пролича и на финала на Уимбълдън, когато размениха множество суперлативи и официално обявиха, че враждата е вече в миналото и това е началото на едно приятелство. 

Отличните изяви на световния №37 се пренесоха и на турнирите, провеждащи се на твърди кортове в Северна Америка, които са част от американското турне, където канберецът остава непобеден досега през този сезон. След като през миналата седмица австралиецът завоюва трофея на двойки в Атланта, партнирайки си със своя сънародник Танаси Кокинакис, по-рано тази нощ Кирьос триумфира във Вашингтон както на сингъл, така и на двойки. За него това бе първи трофей поединично от точно 3 години насам, когато отново бе шампион в американската столица, и самият той впоследствие заяви колко много означава това отличие за него.

След триумфа си Кирьос публикува снимки в социалните мрежи, където получи редица поздравления за силния си рейд във Вашингтон, а сред изказалите поздравления към шампиона бе и самият Джокович. "Поздравления, приятел! Каква седмица! Само добави тренировки по капоейра към дневния си режим и ще спечелиш титла от Големия шлем!", пошегува се още сърбинът, правейки асоциация със скорошния коментар на Ник под свое видео от тренировка по капоейра, с който австралиецът заяви как се намира в истинска беда, ако трябва да прави същото, за да бъде "мейджър" шампион.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович поздрави Кирьос за трофея в САЩ и му даде съвет как да спечели титла от Шлема Мирела Николова
Теми:  
atp | вашингтон | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook