Джокович проведе изключително интервю през прозореца на стаята си!

от в 14:55 на 22.01.2021
Анисия Стоева

Не особено често се случва целият свят да е насочил вниманието си към Аделаида, но когато шест от най-добрите тенисисти в света прекарват хотелска карантина там, студията Mix 102.3 няма как да ги пропуснат. Световният номер едно Новак Джокович беше в центъра на това внимание, а Ерин и Сода трябваше да поговорят с Новак, докато той се бе надвесил на метри от тях. Ето и нестандартното интервю:

На тази снимка си на 18 години, а записваш третата си ATP победа в Тура.

-Да, спомням си това кристално. Всъщност тук карах първата си кола- някъде около Аделаида- един пикап в пустинята. Не знам къде ме заведоха (смее се), но когато видях, че някаква кола идва към мен, буквално треперех. И всъщност тогава за пръв път карах, така че имам наистина хубави спомени от тази част на Австралия.

Помниш ли приятелят ми Сода, който е на снимката тук, защото той твърди, че сте най-добри приятели?

-Да, разбира се, преди 14 години.

Спомням си, когато те гледахме там, бяха полуфинали и валеше дъжд. Тогава ти беше просто младеж, сега си шоумен, но си спомням, че дойде при всички и каза: ,,Вали, хората са дали пари за билети, трябва да ги забавляваме".

-Да, както казах, ние сме и ентъртейнъри. Хората идват, за да гледат играта ни и искат да си прекарат добре, но също така искат да са останали с добри впечатления, когато се приберат. Искат след това да разказват истории за преживяното. На мен това ми е пределно ясно и се опитвам да им предоставя максималното.

Новак говори за всичко от живота в карантина, дали си спомня последната среща със Сода през 2007 г., какво мисли за впечатляващото спортно резюме на Ерин и какво е първото нещо, което планира да направи, когато излезе от карантината. Цялото интервю може да чуете тук.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович проведе изключително интервю през прозореца на стаята си! Анисия Стоева
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook